CONDITII GENERALE DE GARANTIE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.sculeprime.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de www.sculeprime.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre www.sculeprime.ro.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe numerele de telefon specificate sau adresa de email specificat. pe site. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Aparatele geodezice (nivele optice, teodolite, stat›ii totale) pot fi folosite în domeniile de interes public în sensul prevederilor art. 3, aliniatul 1, din Ordonant›a Guvernului României nr. 20/1992, cu modificarile si comletarile ulterioare, doar daca utilizatorul declara explicit înainte de achizitionarea produsului ca îl foloseste în domenii de interes public conform O.G.R. 20/1992.

În acest caz produsul se supune controlului metrologic legal în conformitate cu prevederile art. 15, aliniatul 1 din O.G.R. nr. 20/1992.

Scule de manaƒ IUS:

Scule de manaƒ IUS beneficieaza de garant›ie pe viata

Garantam ca produsele IUS sunt în conformitate cu standardele internationale (ISO, DIN, DIN-ISO) si legislatia româna privind cerintele minime de securitate si sanatate pentru utilizare în munca, fiind însotite, la livrare, de declaratie de conformitate.

Produsele care prezinta defecte, în conditii normale de utilizare, vor fi înlocuite cu produse noi sau dupa caz vor fi reparate.

Accesorii si piese de schimb:

Aceste produse nu beneficieaza de garantie.

Produsele oferite cadou prin diferite campanii promotionale organizate de magazinul www.sculeprime.ro nu beneficieaza de garantie.

 

GARANTIA NU ACOPERA:

Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizare în neconcordanta cu instructiunile de folosire.

Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorecta sau în alte scopuri decât cele prevazute în cartea tehnica a produsului, intretinere defectuoasa sau pastrarea în conditii neadecvate.

Produse la care s-au facut modificari sau adaugari de catre client.

Garantia se pierde daca:

Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt lizibile)

Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

Nu sunt completate toate rubricile de garantie