CONDITII GENERALE DE GARANTIE

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.sculeprime.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul masinilor vandute si livrate de www.sculeprime.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre www.sculeprime.ro.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe numerele de telefon specificate sau adresa de email specificat. pe site. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Aparatele geodezice (nivele optice, teodolite, stattii totale) pot fi folosite în domeniile de interes public în sensul prevederilor art. 3, aliniatul 1, din Ordonanta Guvernului României nr. 20/1992, cu modificarile si comletarile ulterioare, doar daca utilizatorul declara explicit înainte de achizitionarea produsului ca îl foloseste în domenii de interes public conform O.G.R. 20/1992.

În acest caz produsul se supune controlului metrologic legal în conformitate cu prevederile art. 15, aliniatul 1 din O.G.R. nr. 20/1992.

Toate garanțiile sunt limitate la repararea și/sau înlocuirea produsului defect, cu condiția ca defectul de fabricație sau material să fi existat la data achiziției. Nu pot fi solicitate alte costuri sau pierderi.

GARANTIA NU ACOPERA:

Componentele ce sunt subiectul uzurii cauzate de utilizare în neconcordanta cu instructiunile de folosire.

Defectele cauzate de suprasolicitare, utilizare incorecta sau în alte scopuri decât cele prevazute în cartea tehnica a produsului, intretinere defectuoasa sau pastrarea în conditii neadecvate.

Accesoriile consumabile cum ar fi de exemplu, biti, burghie, chei tubulare, discuri de taiare, panze de taiat etc, aceste accesorii consumabile nu beneficieaza de certificat de  garantie.Garantia acordata accesoriilor comercializate acopera numai viciile ascunse de material sau manopera existente la momentul vanzarii. Asa numitele vicii ascunse se pot reclama timp de 30 de zile de la emiterea facturii sau a bonului fiscal, si se poate solutiona prin inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii produselor reclamate.

Produse la care s-au facut modificari sau adaugari de catre client.

Garantia se pierde daca:

Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt lizibile)

Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

Nu sunt completate toate rubricile de garantie

Perioada de garantie generala:

Masini electrice alimentate de la retea 220V Makita si Maktec : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni

Masini cu acumulator 18V 12Vmax 40Vmax Makita si Maktec : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni

Masini cu motor termic Makita : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni.

Aparate de masura laser Makita si Maktec : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni.

Incarcatoare si acumulatori Makita si Maktec : Persoane fizice 12 luni / Persoane juridice 12 luni, cu posibilitatea de a extinde la 24 luni.

Declaratie de conformitate accesorii Makita.

Masini electrice alimentate de la retea 220V Einhell : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni. 

Masini cu acumulator Einhell : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni. 

Masini cu motor termic Einhell : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 24 luni.

Incarcatoare si acumulatori Einhell : Persoane fizice 6 luni / Persoane juridice 6 luni. 

Masini electrice alimentate de la retea 220V Milwaukee : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 12 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni.

Masini cu acumulator 18V 12V Milwaukee : Persoane fizice 24 luni / Persoane juridice 12 luni, cu posibilitatea de a extinde la 36 luni.

Incarcatoare si acumulatori Milwaukee : Persoane fizice 12 luni / Persoane juridice 12 luni, cu posibilitatea de a extinde la 24 luni.